Overkill

Overkill Android 1.0.1

Een schiettent op je mobieltje

VOOR

  • Eenvoudig te leren
  • Veel upgrades

TEGEN

  • Richten in begin lastig

Goed
7

Overkill is een gratis game waarin je allerlei nare mannetjes moet afknallen. Je bevindt je in een bunker en van alle kanten komt dat gespuis om de hoek kijken om je neer te schieten.

In Overkill sta je in een donkere ruimte met een geweer in je hand. Met jouw linkervinger richt je dit wapen en de rechter is voor het schieten. Vanuit alle hoeken komen er lieden die op je vuren. Zorg dat je ze snel genoeg afmaakt, voordat ze jou te pakken krijgen. Er zijn 100 'waves' die je moet zien te overleven. Met maar liefst 18 wapens moet dat overigens geen probleem opleveren. Wanneer je de rondes succesvol doorkomt win je punten welke je gebruikt om betere geweren vrij te spelen.

Overkill ziet er degelijk uit maar verwacht geen special effects. Ondanks de wat eentonige gameplay weet Overkill toch te boeien. Dit komt door de vele upgrades die later in het spel naar voren komen. Vooral wanneer jouw wapen beter richt (door een aanpassing die je koopt), is het een genot om die monsters af te maken.

Voor een gratis game is Overkill uitstekend. De levels zijn kort, dus je speelt dit spel eenvoudig in de trein of bus. Met de vele upgrades blijft het ook na lange tijd boeien.

Meeste downloads Actiespellen voor Android

Meer
Overkill

Download

Overkill Android 1.0.1

Beoordelingen about Overkill